Translate

вівторок, 21 січня 2014 р.

Ополіскувач для волосся

   У хворих на діабет, та не тільки, часто є проблема випадіння та ослаблення волосся. Слід розуміти, що це відбувається через нашарування зовнішніх та внутрішніх факторів. Так же розподіляються і засоби вирішення цієї проблеми - на ті, що застосовуються зовнішньо та внутрішньо. Про зовнішній вплив поговоримо у цій статті.
   Для миття голови використовуйте тільки натуральні шампуні, найкращий, на мою думку - шампунь "Мігліорін" для ослабленого та випадаючого волосся. Для посилення ефекту додаємо у шампунь по 1 краплі ефірну олію ялівцю та розмарину, за наявності лупи дієвим засобом є додавання ефірної олії "Чайного дерева".
Хорошим засобом є використання курячого яйця. Перед миттям збити яйце (і білок, і жовток), додати ефірні олії(як для шампуню) та втерти в шкіру голови. Голову обгорнути намоченим в теплій воді рушником, потримати п'ять-десять хвилин.
   Після миття ополіскуємо волосся у настої трав. Заливаємо півлітрою кип*ятку пів склянки сухої подрібненої суміші трав - лопуха, хвоща польового, кропиви (у рівних, по можливості, кількостях). Настоюємо з пів години, проціджуємо. До 100 - 150 мілілітрів яблучного оцту додаємо 3-4 краплі ефірної олії шавлії лікарської, розмішуємо, зливаємо настій та оцет, змішуємо ретельно. Голову після миття споліскуємо теплою водою, змиваючи шампунь чи яйце, прополіскуємо у підготовленій суміші - волосся шовковисте і зі здоровим блиском!
   Цікавить "внутрішній" шлях до здоров*я Вашого волосся - пишіть!

Немає коментарів:

Дописати коментар